ROK DOSTAVE

Nakon potvrde o kreiranoj narudžbi, narudžba ulazi u proces obrade. Nakon obrade bićete obavješteni o promjeni statusa Vaše narudžbe putem email-a.

Rok isporuke je najčešče 24-48h. Narudžbe kreirane petkom i vikendom, šaljemo prvi radni dan naredne sedmice. Obavezni rok dostave je do 7 radnih dana od dana slanja.

 

PREUZIMANJE POŠILJKE

Dostavna služba (eksterna firma koja vrši dostavu robe za Optiku Smajlović), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16h. Molimo Vas da u tom periodu obezbjedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primjetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavijestite, pozivom na br. 035 645 646 ili nam pošaljite email na adresu online@optikasmajlovic.ba. Za reklamacije pročitajte više: Reklamacije i zamjena.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru preuzimanje. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozove Vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka nam se vraća.

 

CIJENA ISPORUKE

Cijena isporuke je BESPLATNA za sve narudžbe preko 40KM vrijednosti pošiljke. Cijena isporuke za pošiljke vrijednosti ispod 40KM je 7KM. Dostava u sve zemlje EU je moguća i iznosi 20KM.

Potvrdom narudžbe, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.

 

PLAČANJE

Plačanje možete izvršiti:
- plačanje nakon dostave i preuzimanja pošiljke
- plačanje lično u poslovnici
- plačanje online na web shopu - PAY PAL (uskoro dostupno plačanje za sve kartice online)

Sigurnost i privatnost vaših povjerljivih podataka zajamčena je uporabom 256-bitne SSL enkripcije, a transakcije se odvijaju trenutno. Sistem koji koristimo za procesiranje kartica koristi PCI DSS sigurnosni standard.