Clip On naočale – praktično i jednostavno rješenje

Da biste zaštitili oči od sunca, ali izbjegli gnjavažu nošenja dodatno, pored dioptrijskih naočala, i sunčanih naočara, Clip On sunčane naočale mogu biti idealno rješenje za vas.

One su odličan izbor za osobe koje nose dioptrijske naočale, a žele uživati u suncu bez zamjene okvira ili kupovine dodatnih naočala.

 

Šta su Clip On naočale i koje su njihove prednosti?


Vrlo jednostavno, Clip On predstavlja praktično i vrlo finansijski povoljno rješenje za sve koji ne žele da nose posebno dioptrijske i sunčane naočale – pri tome žele i da uštede.

Kupovinom Clip On naočala vi dobijete dioptrijske naočale i magnetni nastavak sunčanih naočala. Tako po potrebi nosite svoje dioptrijske naočale, a ako se pojavi sunce, vi samo stavite nastavak. Da, to je sve. Genijalno, zar ne?

 

Clip On naočale prije i poslije - Optika Smajlovic

Kako funkcioniraju Clip On sunčane naočale?

Ovi pristupačni dodaci lako se pričvršćuju na vaše regularne naočale. Često se koristi kopča kod mosta nosa, magnet ili šarka.

Clip On sunčane naočale su lagane, povoljne i dostupne u različitim nijansama, veličinama i oblicima. Pružaju različite nivoe UV zaštite, tako da možete odabrati najbolju opciju za vaše oči.

 

Prednosti Clip On sunčanih naočala

Clip On sunčane naočale pružaju niz prednosti, uključujući:

Cijena: Clip On su obično jeftinije od redovnih sunčanih naočala, što ih čini odličnim izborom za one s ograničenim budžetom.

Fleksibilnost: Sve dok vaše naočale imaju most nosa, lako možete staviti i skinuti Clip On naočale. Možete čak mijenjati nijanse kako bi odgovarale vremenskim uvjetima ili vašem raspoloženju.

UV i zaštita očiju: Clip On naočale dolaze s različitim nijansama, uključujući polarizirana i zrcalna stakla koja pružaju odličnu zaštitu od štetnih UV zraka sunca. Leće koje blokiraju plavu svjetlost štite vaše oči od elektroničkih uređaja poput pametnih telefona i tableta.

Udobnost: Čvrsto i sigurno se pričvršćuju na većinu naočala, pa ih možete nositi cijeli dan bez brige da će skliznuti ili se pomaknuti.

Praktičnost: Clip On naočale su mnogo manje i lakše od redovnih sunčanih naočala, što ih čini lako prenosivima bilo gdje.

Polarizacija: Clip On sunčane naočale dolaze s posebnim prevlakama koje pomažu smanjiti odbljesak i lom svjetlosti kada ste blizu vode ili snijega.

Dodatne funkcije: Mnoge Clip On naočale su također otporne na ogrebotine i dolaze s zaštitnom futrolom za dodatnu izdržljivost. Neki modeli imaju i više opcija boja za one koji vole mijenjati izgled.

  polar-glare-clip-on-naocale-optika-smajlovic

Cijena Clip On naočala?


Cijena Clip On naočala je jedna od najboljih stvari kod ovih naočala. Ne koštaju više od standardnih dioptrijskih naočala, a dobijete uz to i sunčane. Naravno, cijena može varirati ovisno o različitim faktorima, uključujući brand, materijal okvira, vrstu leća i trgovinu u kojoj se kupuju. Općenito, Clip On naočale su povoljnija opcija u usporedbi s kupovinom posebnih dioptrijskih sunčanih naočala.

Ovdje možete pogledati cijene Clip On naočala u ponudi Optike Smajlović

  

Gdje kupiti Clip On naočale? 

Osim kupovine direktno u optikama, preporčujemo kupovinu online u našem webshopu. Prednost je što na jednom mjestu vidite veliki broj modela koje možete uporediti izgledom, ali i cijenom. Sve to iz udobnosti doma i u miru. Dobra stvar kupovine naočala online u Optici Smajlović je što možete zamjeniti naočale ako vam ne odgovaraju i tako ste potpuno mirni i nemate razloga za brigu. Osim toga, na sve naočale imate 12 mjeseci garanciju.

Kliknite ovdje za više informacija kako odabrati naočale prema obliku vašeg lica.

 Clip On naocale - Optika smajlovic

Kako odabrati prave Clip On sunčane naočale?

Postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir pri odabiru Clip On sunčanih naočala:

Provjerite jesu li kopče čvrsto pričvršćene na vaše naočale - kopče bi trebale biti iste debljine kao i vaše naočale.

Razmislite o nijansi, jer neke leće pružaju veću UV zaštitu od drugih.

Ako planirate nositi ih u torbi ili džepu, odaberite Clip On sunčane naočale s zaštitnom futrolom kako biste spriječili oštećenja.

Također, odaberite stil koji će odgovarati vašim crtama lica i naočalama kako biste postigli beznaporan izgled. Trebali biste posjetiti trgovinu i isprobati različite Clip On naočale dok ne pronađete pravu veličinu.

 

Nosite li Clip On sunčane naočale preko dioptrijskih naočala?

Da, jednostavno ih pričvrstite na vaše dioptrijske naočale kako biste trenutno zaštitili oči od sunca. Idealne su za zauzete dane iza volana ili kada vam ruke budu pune, a trebate hlad.

Triku je pronaći Clip On naočale koje se čvrsto i sigurno pričvršćuju na vaše okvire. Magnetne Clip On naočale su odlična opcija jer bolje ostaju na mjestu od kopči koje se pričvršćuju na most nosa ili šarkaste krakove. Ovdje možete pogledati sve modele magnetnih Clip On naočala iz naše ponude.

 

Napomena: Bez obzira na vrstu Clip On sunčanih naočala koje odaberete, provjerite njihovu nijansu i razinu UV zaštite kako biste osigurali najbolju moguću zaštitu za vaše oči.

 

Dioptrijske naočale vs. Clip On sunčane naočale

Mnogi preferiraju Clip On sunčane naočale u odnosu na dioptrijske zbog njihove povoljnosti i fleksibilnosti. S Clip On naočalama jednostavno pričvrstite i uklonite leće kada vam zatrebaju.

Također, ne morate brinuti o nošenju dodatnih dioptrijskih naočala. Vaše oči se brzo prilagode nijansi Clip On naočala, pa nećete osjećati nelagodu ili zamagljen vid zbog promjene leća.

Dioptrijske sunčane naočale su općenito izdržljivije, manje glomazne i bolje prianjaju od Clip On naočala.

Sve to ovisi o osobnim preferencijama i stilu života. Ako tražite povoljniju i fleksibilniju opciju, Clip On naočale su pravi izbor.