Optika Smajlovic predstavlja porodicnu sa tradiciju dugu 20 godina. Dugogodišnju prisutnost na tržištu nam omogućava naš posvećen odnos prema radu gdje nam je prioritet zadovoljstvo i pozitivno iskustvo naših kupaca.

Da bi išli u korak sa vremenom, modernim načinom poslovanja, kao i novim trendovima u društvu, odlučili smo se za našu Internet prodavnicu na adresi optikasmajlovic.ba.

Naša namjera je da omogućimo različite modele naočala kao i modele svih cjenovnih kategorija na jednom mjestu kako bi naši posjetitelji mogli naći naočale za svaku priliku po pristupačnim cijenama. Tokom naših 20 godina rada težimo da svake godine budemo još bolji kako bi našim kupcima mogli ponuditi još kvalitetniju uslugu. Na našem web shopu možete također naći interesantne tekstove o vidu, zdravlju i naočalama. 

Pratimo najnovije trendove i tehnologiju koja nam omogućava da dioptrijska stakla izrađujemo u roku od 24h, u skladu sa željom i potrebom kupca.

Nudimo Vam provjeren kvalitet i garanciju sav naš rad i asortiman!

U slučaju da imate bilo kakva pitanja možete nas kontaktirati na broj 035 645 646 ili nam ostavite poruku na Facebook / Instagram stranici. Mi ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.