O Nama

 Dozvolite nam da vam predstavimo našu priču - priču o porodičnom biznisu koji je započeo prije skoro dve decenije u Srebreniku. Od skromnih početaka, danas smo narasli u jedan od najprepoznatljivijih brendova na tržištu, ali i dalje njegujemo vrijednosti koje su nam bile važne od samog početka.

Jedna od tih vrijednosti je porodični duh. Naš tim čine ne samo kolege i saradnici, već i prijatelji i porodica, stvarajući pozitivnu radnu atmosferu i snažnu vezu sa našim klijentima.

U našoj poslovnoj mreži, koja obuhvata čak sedam poslovnica u Tuzlanskom kantonu, možete pronaći najnovije modele suncanih naočala, dioptrijskih okvira i kompletnih naočala sa ugrađenim dioptrijskim staklima. Osim navedenog, nudimo leća/sočiva i otopine za leće. 

Za one koji su izvan Tuzlanskog kantona, tu je naš webshop koji je dostupan u cijeloj Bosni i Hercegovini. U našim optikama u Tuzli, Srebreniku, Gračanici i Gradačcu možete obaviti Besplatan pregled vida bez zakazivanja termina i izraditi naočale u roku od 15 minuta.

Optika Smajlovic u TuzliOptika Smajlovic - poslovnica Tuzla

Sve modele za našu ponudu sunčanih i dioptrijskih naočala pažljivo biramo uzimajući u obzir najbolje materijale, prepoznatljiuvost brenda i omjer cijene i kvalitete.  

Naš tim stručnjaka, koji čine optometristi i kolege sa dugogodišnjim iskustvom, uvijek je tu da vam pruži savjet i podršku, kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolju uslugu i savjete.

Uposlenici Optike Smajlovic na zajednickoj fotografiji u poslovnici Optike u Tuzli

Posebno cijenimo zajednicu u kojoj poslujemo i spremni smo da podržimo domaće projekte i organizacije, vjerujući da zajedničkim snagama možemo ostvariti velike stvari.

Iz godine u godinu, naša posvećenost kvalitetu i stručnosti je nagrađena povjerenjem naših klijenata i našom prisutnošću na tržištu. Ponosni smo što smo danas jedan od najprepoznatljivijih brendova u našoj branši, a i dalje ostajemo posvećeni porodičnim vrijednostima koje su nam bile važne od samog početka.

U slučaju da imate bilo kakva pitanja možete nas kontaktirati na broj 035 645 646 ili nam ostavite poruku na Facebook / Instagram stranici. Mi ćemo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.
O nama - Optika Smajlovic